Suomalaisten huippumuusikoiden piirtämiä kuvia iholle Helsinki Inkissä


Suomalaisten huippumuusikoiden piirtämiä kuvia iholle Helsinki Inkissä

Tatuointiliike Krunikan Leima osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan tatuointitapahtumaan 1.-3.4.2022 Helsingin Kaapelitehtaalla ja tuo suomalaisten eturivin artistien suunnittelemia tatuointikuvia asiakkaiden iloksi lanseeraamalla Krunikan Ihmeellisen Leimakoneen.

”Samankaltaisia purkkapallokoneita ,joista asiakas on voinut pyöräyttää itselleen tatuointidesignin iholleen tatuoitavaksi löytyy jo aika useastakin tatuointiliikkeestä ja haluttiinkin tuoda tohon vähän uutta kulmaa. Soittelin muusikkokavereitani läpi ja pyysin heitä piirtämään mitä mieleen juolahti. Aika nopeasti sieltä tuli mitä hienoimpia designeja esimerkiksi Chisulta, The Rasmuksen Laurilta ja Amorphiksen Tomilta. Siitä se lähti”, kertoo Krunikan Leiman tatuoija Kalle Taivainen, joka itsekin soittaa bassoa suomalaisessa Xysma-yhtyeessä ja tunnetaan myös taiteilijanimellä Loiriplukari.

Tänä vuonna 27. kerran järjestettävässä tapahtumassa lanseerattavan Leimakoneen pyöräytys maksaa asiakkaalle 150 euroa, josta 50 euroa lahjoitetaan Pohjois-Helsingin Bändikoululle.

”Meidän tatuointiliikkeellä tehdään paljon mm. levynkansia, bändipaitoja ja ollaan aika kovia musadiggareita. Idea Leimakoneesta syntyi koronan keskellä ja meille oli jotenkin itsestään selvää, että halutaan synnyttää tällä jotain hyvää. Juteltuani ihmisten kanssa päädyttiin aika nopeasti siihen, että ohjataan osa myynneistä tuleville muusikoille ja siksi lahjoituskohteeksi valikoitui Pohjois-Helsingin Bändikoulu”, Taivainen jatkaa.

Ihmeellisen Leimakoneen avulla ammattimuusikot ja asiakkaat toimivat ikään kuin kummeina tuleville muusikoille.

Pyhiinvaelluskohde faneille?

Krunikan Ihmeellinen Leimakone antaa musiikin ystäville mahdollisuuden ottaa spontaanisti walk in-tatuointi ilman ajanvarausta. Krunikan Leimassa nyt keväällä Walk In-päiviä järjestetään kahdesti viikossa – keskiviikkoisin ja lauantaisin, mutta kesällä päivien määrää on tarkoitus lisätä.

”Mä itse fanitan tosi paljon metallibändejä ja aikoinaan pääsyy sille, että ryhdyin tatuoijaksi liittyi metallibändi Mastodoniin. Näkisin, että esimerkiksi Tuska-festivaaleille tuleville faneille pyörähtäminen tatuointiliikkeellä ennen kuin bändit alkavat soittaa, voisi olla kova juttu. Pienet tatuoinnit saa nykyään hyvin suojattua koko festareiden ajaksi haavakalvolla, joten viikonlopun voi viettää rauhallisin mielin”, kertoo Krunikan Leiman yrittäjä Ilari Musta.

Nostetta Pokemon-korteista

Purkkapallokoneessa on viitisenkymmentä muovipalloa, joiden sisältä löytyy punaisia, hopeisia ja mustia keräilykortteja. Tavallisia punaisia kortteja on kolmet kappaleet jokaisesta piirrustuksesta, hopeisista kaksi ja mustaa korttia vain yksi koneessa.

”Idea saatiin Pokemon-korteista eli siellä on ’commoneita’, ’uncommoneita’ ja ’rareja’. Noihin harvinaisempiin kortteihin lisätään sitten jotain vähän spessumpaa tekstiin tai pyritään niihin järkkäämään vaikkapa artistin signeeraus”, Musta lisää.

Ensimmäisessä setissä erilaisia kortteja on 15 kahdeltatoista eri artistilta.

Krunikan Ihmeellisen Leimakoneen lisäksi Krunikan Leima lanseeraa messuilla Krunast -korvakorut, joita ovat suunnitelleet mm. liettualainen neotraditional tatuoija Monika Boo, sekä italialainen tatuointitaitelija Catherina Gynt.

 

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUT

Ilari Musta, ilari@krunikanleima.fi +358401534069

Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Aukioloajat: Perjantai 18.00-01.00, Lauantai 12.00-01.00, Sunnuntai 12.00-19.00

Ikäraja: 18v, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa ennen kello 18.00

+ There are no comments

Add yours