About Krunikan Leima

Säädyllisiä

Tatuointeja

HIENOSSA SEURASSA KRUUNUNHAASSA

EI VAIN TATUOINTILIIKE

Vaikkakin pidämme Krunikan Leimaa varsin perinteisenä tatuointiliikkeenä, tapahtuu näiden seinien sisällä paljon muutakin. Krunikan Leimassa toimii myös kuvitus- ja design -agentuuri Musta Agency, jossa syntyy kuvitusta ja designia niin bändeille kuin brändeillekin T-paita-designeista levynkansiin ja yritysilmeistä kirjoihin, mutta lisäksi esimerkiksi aikakauslehtien ulkoasuja – legendaarinen Image-lehti saa ulkoasunsa Krunassa. Meille tatskojen lisäksi taide ja design eri muodoissa ruokkii tekemisen paloa!

Krunan

Ensimmäinen

 

Vuonna 2015 kun perustimme liikkeemme Kruununhakaan (tai Krunaan) olimme kaupunginosan ainoa tatuointiliike. Sen jälkeen olemme iloksemme saaneet huomata ainakin kourallisen liikkeitä nousseen tänne Helsingin vanhimpaan kaupunginosaan. Alkuperäinen kolmikkomme  – Elisabet Waris, Parn Zanco ja Ilari Musta avasivat ensimmäisen liikkeen osoitteeseen Unioninkatu 45.


Taiteilija-

Ateljee

Vuonna 2018 avasimme toisen studion osoitteeseen Kristianinkatu 15 samalla kun tatuoijien määrä liikkeessämme oli kasvanut. Klaudia Kujansuu oli aloittanut harjoittelun pari vuotta aikaisemmin ja Jesse Lahtinen, Kirill Shum ja Ilja Erävalo (hippi etualalla kuvassa) tulivat mukaan porukkaan. Krunikan Leiman shop manageri Evy Mänty keskellä. Uusi ateljee-tyyppinen studio oli tilava ja rauhallinen, mutta osottautui talvella hävyttömän kylmäksi.


Koronan

Kurittamat

Kesällä 2019 Krunikan Leima muutti nykyisiin tiloihin osoitteeseen Snellmaninkatu 15, mutta mukavasti lähteneet kuviot stadin ehkäpä parhaalla paikalla saivat kolauksen kun alle vuoden päästä maailmanlaajuinen koronaepidemia kuritti myös tatuointialaa. Alkuvuodesta 2020 kokoonpano oli hieman muuttunut kun superlahjakas Tuomas Valtanen saatiin mukaan ja lisäksi Kurtis Weaver, Elena Mignani ja Andrea Galimberti pyörähtivät studiolla yhdessä shop manager Jamie Walkerin kanssa. Huhtikuussa studio kuitenkin joutui sulkemaan ovensa väliaikaisesti ja epävarma koronatilanne jatkui pitkälle vuoteen 2021.


2021 JA SIITÄ ETEENPÄIN

Krunikan Leimassa olemme aina halunneet olla osa kansainvälistä tatuointiyhteisöä. Olemme itsekin matkustaneet tatuointimessuilla ja studiovierailuilla ympäri maailmaa, mutta ennen kaikkea olemme halunneet olla kotoisa ja ammattimainen tatuointiliike vieraileville artisteille. Krunikan Leimassa on vieraillut kansainvälisiä huippuartisteja kuten Monika Boo, Fuki Fikari, Candy Ink ja Evil Yvonne ja haluamme ehdottomasti jatkossakin tarjota parhaan mahdollisen vierailupaikan uusille, sekä jo tutuille tatuoijille ja tuoda sitä myöten monipuolista tatuointitaidetta asiakkaidemme ulottuville.

Tuoreimmat tapahtumat näet
INSTAGRAM-SIVUILTAMME