Ajanvaraus

Tervetuloa

Krunaan

HELSINGIN SYDÄMEEN

KUINKA LÖYDÄT MEIDÄT

Krunikan Leima sijaitsee osoitteessa Snellmaninkatu 15 Kruununhaassa, Helsingin vanhimmassa kaupunginosassa. Tuomiokirkko, Säätytalo, Hallitus ja Kansallisarkisto on ihan tässä naapurissa ja kätevin tapa tulla studiolla on raitiovaunulla numero 7, joka pysähtuu suoraan ovemme eteen (Kansallisarkiston pysäkki). Studiolle pääsee myös kävelemällä suoraan Rautatieasemalta ja kävely vie noin 10 minuuttia.

Olemme normaalisti auki maanantaista perjantaihin klo 11 – 17 välillä tai sovitun mukaan. Walk In-päiviä pyrimme järjestämään kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Walk In päiviin voit varata ajan etukäteen tai tulla paikan päälle katsomaan vapaita aikoja ja valmiita kuvia. Lisätietoa ja ajankohtaisen varaustilanteen löydät instagramin stooreistamme.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Jos olet kiinnostunut ottamaan tatuoinnin Krunikan Leimassa, ole hyvä ja täytä tältä sivulta löytyvä lomake. Lomakkeen huolellinen täyttäminen auttaa meitä järjestämään konsultointiajan tarvittaessa sinulle, mutta se auttaa myös tatuoinnin suunnittelussa. Konsultointiin tulo ei ole vielä ostopäätös. Jos sinulle varataan tatuointiaika niin veloitamme 100 euron varausmaksun.

HINNAT

Krunikan Leimassa tuntihinnat vaihtelevat 120-150 euron välillä omilla artisteilla. Harjoittelijoilla hinnoista sovitaan erikseen ja vierailijoilla hinnat ovat lähtökohtaisesti korkeampia joissa huomioidaan vierailijan matkakulut ja majoitus. Emme veloita erikseen kuvien suunnittelusta.

EHDOT

Ottaaksesi tatuoinnin Krunikan Leimassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, fyysisesti ja henkisesti kykenevä ottamaan tatuointi ja ymmärrät, että kyseessä on pysyvä muutos ihossasi, jota ei voi mahdollisesti poistaa tai peittää. Sinulla ei ole sairauksia tai lääkityksiä jotka saattaisivat saattaa sinut, tatuoijasi tai muut studiolla olevat ihmiset vaaraan (esim. HIV, Covid-19, hepatiittit, sydänsairaudet.).
Jos sinulla on lääkityksiä tai sairauksia jotka saattaisivat vaikuttaa tatuoinnin tekemiseen tai ottamiseen, lupaat kertoa niistä tatuoijallesi (esim. epilepsia, diabetes). Lupaat myös noudattaa tatuoijaisi antamia hoito-ohjeita ja ymmärrän, että tatuoinnin hoitamatta jättäminen voi aiheuttaa tulehduksen tai pahimmassa tapauksessa verenmyrkytyksen ja kuoleman. Ymmärrät myös, että tatuoinnit voivat aiheuttaa allergisen reaktion ja tatuointisi voi haalistua tai sumentua ajan myötä. Ymmärrät myös, että ihotyyppi ja tatuoinnin sijainti voivat joskus vaikuttaa lopputulokseen epäsuotuisasti aiheuttaen musteen leviämisen eli ns. blow outin.


    Laitathan meille kuvan referenssiksi tyylistä millä haluat tatuointisi toteutettavan.

    Lisäkuvat ja kysymykset

    Mikäli sinulla on useita referenssikuvia tai muuta kysyttävää palveluistamme ja tuotteistamme olethan meihin yhteydessä sähköpostilla ajanvaraus (at) krunikanleima.fi Huomioithan että hinta-arvion saat konsultaatiossa, walk in kuvien suhteen hinta-arvion voit kysyä aikaa varatessasi.

    Artistiemme tuntihinnat vaihtelevat 120-150 euron välillä. Harjoittelijoilla hinnoista sovitaan erikseen ja vierailijoilla hinnat ovat lähtökohtaisesti korkeampia. Emme veloita erikseen kuvien suunnittelusta.