Ajanvaraus

Tervetuloa

Krunaan

HELSINGIN SYDÄMEEN

KUINKA LÖYDÄT MEIDÄT

Krunikan Leima sijaitsee osoitteessa Liisankatu 16 Helsingin vanhimmassa kaupunginosassa, Kruununhaassa. Tuomiokirkko, Säätytalo, Hallitus ja Kansallisarkisto on ihan tässä naapurissa ja kätevin tapa tulla studiolle on raitiovaunulla numero 7 pysäkille nimeltä Snellmaninkatu. Studiolle pääset myös kävelemällä suoraan Rautatieasemalta Kaisaniemenpuiston läpi. Kävely vie noin 10 minuuttia.

Olemme normaalisti auki maanantaista perjantaihin klo 11 – 17 välillä tai sovitun mukaan. Walk In-päiviä pyrimme järjestämään keskiviikkoisin ja lauantaisin.  Lisätietoa walk ineista ja vapaista malleista löydät Instagrammin stooreista ja highlightseista. HUOM! Emme anna hinta-arvioita WALK IN -tatuoinneille ennen saapumistasi paikalle!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tatuoinnin Krunikan Leimassa, ole hyvä ja täytä tältä sivulta löytyvä lomake. Lomakkeen huolellinen täyttäminen auttaa meitä järjestämään konsultointiajan sinulle, mutta se auttaa myös tatuoinnin suunnittelussa.

KONSULTAATIO

Konsultaatio on sinun ja tatuoijasi välinen suunnittelutapaaminen, jossa sinun on mahdollista kertoa tatuointi-ideastasi. Konsultaatio kestää noin 20-30 minuuttia ja se on myös mahdollista pitää etänä Google Meet -sovelluksen avulla. Joskus konsultaatio paikan päällä on kuitenkin pakollinen, jos sinulla on esimerkiksi tatuoitavalla ihoalueella runsaasti arpikudosta tai mikäli kyseessä on peittotatuointi. Konsultointi on maksuton, eikä sido sinua ottamaan tatuointia. Mikäli päädyt varaamaan tatuointiajan konsultoinnin jälkeen, veloitamme 100 euron varausmaksun jolloin myös tatuoija sitoutuu suunnittelemaan ja tekemään tatuoinnin.

VARAUSMAKSU

Varaus vahvistetaan varausmaksulla. Veloitamme 100 euron varausmaksun konsultaation jälkeen. Varausmaksu on osa tatuoinnin kokonaishintaa ja se huomioidaan tatuoinnin loppusummasta.
Varausmaksua ei palauteta. Mikäli estyt tulemasta ajallesi, ilmoitathan siitä ensitilassa. Voit siirtää aikaasi sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi 2 kertaa samalla varausmaksulla.
Studiokonsultaation jälkeen varausmaksu maksetaan heti paikan päällä ja etäkonsultaation jälkeen lähetetty varausmaksulinkki tulee olla maksettuna 48 tunnin kuluessa.

HINNAT

Krunikan Leimassa tuntihinnat vaihtelevat 120-150 euron välillä omilla artisteilla. Harjoittelijoilla hinnoista sovitaan erikseen. Emme veloita erikseen kuvien suunnittelusta. Jokaiseen tatuointiin kuuluu myös veloitukseton korjauskerta, mikäli tatuoija ei ohjeista toisin.

EHDOT

Ottaaksesi tatuoinnin Krunikan Leimassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, fyysisesti ja henkisesti kykenevä ottamaan tatuointi ja ymmärrät, että kyseessä on pysyvä muutos ihossasi, jota ei voi mahdollisesti poistaa tai peittää. Sinulla ei ole sairauksia tai lääkityksiä jotka saattaisivat saattaa sinut, tatuoijasi tai muut studiolla olevat ihmiset vaaraan (esim. HIV, Covid-19, hepatiittit, sydänsairaudet.).
Jos sinulla on lääkityksiä tai sairauksia jotka saattaisivat vaikuttaa tatuoinnin tekemiseen tai ottamiseen, lupaat kertoa niistä tatuoijallesi (esim. epilepsia, diabetes). Lupaat myös noudattaa tatuoijaisi antamia hoito-ohjeita ja ymmärrän, että tatuoinnin hoitamatta jättäminen voi aiheuttaa tulehduksen tai pahimmassa tapauksessa verenmyrkytyksen ja kuoleman. Ymmärrät myös, että tatuoinnit voivat aiheuttaa allergisen reaktion ja tatuointisi voi haalistua tai sumentua ajan myötä. Ymmärrät myös, että ihotyyppi ja tatuoinnin sijainti voivat joskus vaikuttaa lopputulokseen epäsuotuisasti aiheuttaen musteen leviämisen eli ns. blow outin.


    Laitathan meille kuvan referenssiksi tyylistä millä haluat tatuointisi toteutettavan.

    Lisäkuvat ja kysymykset

    Mikäli sinulla on useita referenssikuvia tai muuta kysyttävää palveluistamme ja tuotteistamme olethan meihin yhteydessä sähköpostilla ajanvaraus (at) krunikanleima.fi Huomioithan että hinta-arvion saat konsultaatiossa, walk in kuvien suhteen hinta-arvion voit kysyä aikaa varatessasi.