Artists

Esittelyssä

tatuoijamme

Taitajia old schoolista sarjakuviin

KRUNIKAN LEIMAN Tatuoijat

Krunikan Leimassa tatuoijat, joille voi varata aikoja ovat: Ilari Musta, Parn Zanco, Tuomas Valtanen ja Bryan Scott . Lisäksi Krunikan Leimassa vierailee useita tatuoijia Suomesta ja ulkomailta.


Ilari

Musta

Ilari Musta aloitti tatuoimisen vuonna 2012 ja hän on keskittynyt tatuoinneissaan sarjakuva- sekä pop-tyyliin, joissa käyttää paljon värejä. Star Wars, Disney, anime- ja manga-aiheet sekä erityisesti peliaiheet ovat lähellä hänen sydäntään. Rooli- ja tietokonepelitaustaisena nörttinnä Ilari pelaa myös itse paljon mm. League of Legendsia, Cyberpunkia ja kaikkea Dungeon & Dragons -kamaa.

Tatuoimisen lisäksi Ilari on luonut uraa graafisen suunnittelun puolella ja vastannut useiden suomalaisten aikakauslehtien ulkoasuista kuten Talouselämän, Mikrobitin ja Arvopaperin. Hän on myös yksi Visuaalisen Journalismin Killan perustajista ja työskentelee nykyään Image-lehden Art Directorina.

Ilari puhuu suomea ja englantia. Välillä viroa.

ILARIN INSTAGRAM-SIVUT


Parn

Zanco

Parn Zanco oli perustamassa Krunikan Leimaa vuonna 2016 ja hän erikoistuu japanilaistyyliseen black’n’grey realismiin. Parnilla on yli 15 vuoden kokemus tatuoimisesta ja hän on voittanut tatuointialan palkintoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parn edustaa thaimaalaista Zanco-tatuointikoulukuntaa ja hänen opettajanaan on toiminut kansainvälisesti palkittu Jiep Zanco Thaimaasta.

Parn puhuu englantia ja thaita, sekä muutaman sanan suomea.

PARNIN INSTAGRAM-SIVUT
Tattoo Artist Parn Zanco standing before Krunikan Leima’s front door.

Tuomas

Valtanen

Tuomas Valtanen on erittäin inspiroitunut art nouveau -estetiikasta, sarjakuvamaisista paksuista viivoista ja synkistä aiheista, joita hän käyttää neotraditional tyylissään. Tuomas kasvoi raskaan musiikin parissa ja on pienestä pitäen viehättynyt levynkansitaiteesta ja tänäpäivänä hän tekee tatuointien lisäksi paljon kuvitusta bändeille t-paitoihin, levynkansiin ja julisteisiin. Asiakkaista löytyy suomalaisia bändejä kuten Amorphis, Swallow the Sun ja Battle Beast, sekä ulkomaalaisia tunnettuja artisteja ja yhtyeitä kuten Myrkur, Misery Index ja Anneke van Giersbergen.

Tuomas puhuu suomea ja englantia.

TUOMAKSEN INSTAGRAM-SIVUT

Bryan

Scott

Bryan Scott aloitti Krunikan Leimassa vuoden 2021 alussa muutettuaan muutamaa kuukautta aikaisemmin Skotlannista Suomeen. Bryan tekee mielellään perinteisellä tyylillä tatuointeja ( Old School ), mutta pitää erityisesti myös tekstitatuoinneista (Lettering). Monipuolinen artisti pyrkii pitämään myös walk in-päiviä säännöllisesti jolloin asiakkaat voivat tulla oman kuvan kanssa tatuoitavaksi tai katsoa Bryanin valmiista designeista itselleen mieluisan.

Bryan puhuu englantia ja muutaman sanan suomea.

BRYANIN INSTAGRAM-SIVUT


 

 

TATUOIJIEN PORTFOLIOT

Paras tapa tutustua tatuoijiemme töihin on tsekata heidän Instagram-sivut joista löytyy kuvia tuoreista ja parantuneista tatuonneista, sekä mahdollisesti vapaita designeja. Myös Krunikan Leiman Instagrammista löytyy tietoa studiosta ja tekijöistä. Pistäkää seurantaan!