Artists

Esittelyssä

vierailijamme

Kansainvälistä huippuosaamista

TULEVAT VIERAILUT

HEINÄKUU

Catherina Gynt 11.-23.7. 
CATIN INSTAGRAM

ELOKUU

MONIKA BOO 22.-29.8.
MONIKAN INSTAGRAM
ZHILIonis 22.-29.8.
ZHILIONIKSEN INSTAGRAM

SYYSKUU

CESAR PIMENTA 1.-7.9.
CESARIN INSTAGRAM
LEWIS CARTER 20.-24.9.
LEWISIN INSTAGRAM
OLAFS TAUBE 26.9.-2.10.
OLAFSIN INSTAGRAM

 


VAKITUISET VIERAILIJAT

Krunikan Leimassa käy useita vierailijoita ympäri vuoden ja osa heistä käy useita kertoja vuodessa, jolloin myös isommat projektit heidän kanssaa onnistuu.

Monika Boo on kansainvälisesti palkittu neotraditional-tyylin mestari Liettuasta ja vierailee Krunikan Leimassa noin neljä kertaa vuodessa. Monikan ajat ovat erittäin haluttuja ja menevät nopeasti ja paras tapa päästä hänen tatuoitavaksi on liittyä Monikan jonotuslistalle (täytä lomake).

MONIKAN INSTAGRAM-SIVUT

Catherina Gynt on Italian Toscanasta kotoisin oleva blackwork- ja fineline -artisti ja hän vierailee Krunikan Leimassa useita kertoja vuodessa. Jos haluat Catilta ajan niin kannattaa ehdottomasti liittyä hänen odotuslistalle. Catilla on myös paljon valmiita designeja, joita julkaisemme Krunikan Leiman Instagram-stooreissa lähempänä hänen vierailujaan.

CATIN INSTAGRAM-SIVUT

Anna-Kaisa on mikkeliläisen tatuointiliike Haven Inkin perustaja ja omistaja ja vierailee Krunikan Leimassa useita kertoja vuodessa. Suomalaista kärkeä blackline- ja fineline-tatuoinneissa edustava Anna-Kaisa tekee monipuolisesti aiheita kuin aiheita, mutta Krunikan Leimassa erityisesti isommat projektit kuten chestit ja backpiecet kiinnostaa.

Anna-Kaisan INSTAGRAM-SIVUT