Artists

Esittelyssä

vierailijamme

Kansainvälistä huippuosaamista

TULEVAT VIERAILUT

TOUKOKUU

Patrycja Pajak 6.-10.5.
PATRYCJAN INSTAGRAM

KESÄKUU

GIANCARLO JUNKY SITTA 14.-19.6.
JUNKYN INSTAGRAM
EVIL YVONNE 27.-30.6.
YVONNEN INSTAGRAM

KESÄ-HEINÄKUU

Catherina Gynt 27.6-10.7. 
CATIN INSTAGRAM
DOGMA NOiR 28.6-5.7. 
DOGMA NOIRIN INSTAGRAM

VAKITUISET VIERAILIJAT

Krunikan Leimassa käy useita vierailijoita ympäri vuoden ja osa heistä käy useita kertoja vuodessa, jolloin myös isommat projektit heidän kanssaa onnistuu.

Monika Boo on kansainvälisesti palkittu neotraditional-tyylin mestari Liettuasta ja vierailee Krunikan Leimassa noin neljä kertaa vuodessa. Monikan ajat ovat erittäin haluttuja ja menevät nopeasti ja paras tapa päästä hänen tatuoitavaksi on liittyä Monikan jonotuslistalle (täytä lomake).

MONIKAN INSTAGRAM-SIVUT

Catherina Gynt on Italian Toscanasta kotoisin oleva blackwork- ja fineline -artisti ja hän vierailee Krunikan Leimassa useita kertoja vuodessa. Jos haluat Catilta ajan niin kannattaa ehdottomasti liittyä hänen odotuslistalle. Catilla on myös paljon valmiita designeja, joita julkaisemme Krunikan Leiman Instagram-stooreissa lähempänä hänen vierailujaan.

CATIN INSTAGRAM-SIVUT

Anna-Kaisa on mikkeliläisen tatuointiliike Haven Inkin perustaja ja omistaja ja vierailee Krunikan Leimassa useita kertoja vuodessa. Suomalaista kärkeä blackline- ja fineline-tatuoinneissa edustava Anna-Kaisa tekee monipuolisesti aiheita kuin aiheita, mutta Krunikan Leimassa erityisesti isommat projektit kuten chestit ja backpiecet kiinnostaa.

Anna-Kaisan INSTAGRAM-SIVUT