Krunikan Leiman uudet tatuoijat


Krunikan Leiman uudet tatuoijat

Krunikan Leimassa aloittaa kolme uutta tatuoijaa maalis-huhtikuussa, kun fineline-artisti Anna Maria Pekkanen palaa Ranskan alpeilta Suomeen, anime- ja manga-tatuoija Dan Malaga muuttaa Etelä-Amerikasta Helsinkiin ja mustaharmaisiin tatuointeihin keskittyvä Paula Huuskonen siirtyy Liisankadulle! Heille voi varata aikoja Krunikan Leiman nettisivujen kautta!


Dan Malaga

Dan on valtava anime- ja manga fani ja tekee erittäin mielellään aiheeseen sopivia tatuointeja blackwork-tyylillä. Monipuolinen artisti tekee mielellään myös muita aiheita ja tykkää myös sekoitaa kuvituksenomaisiin kuviinsa myös väriä.

Katso lisää kuvia Danin tatuoinneista ja laita seurantaan! 


PAULA HUUSKONEN

Paula on Krunikan Leiman uusi mustaharmaisiin tatuointeihin erikoistunut tekijä! Realismi on lähellä sydäntä, mutta muutkin aiheet onnistuvat. Mustaharmaiden tatskojen lisäksi hän on myös letterin-tatuointien ystävä ja tekee tekstejä myös freehandina, eli vapaalla kädellä suoraan iholle suunnitellen.

Katso lisää kuvia Paulan tatuoinneista ja laita seurantaan! 


ANNA MARIA PEKKANEN

Anna Maria on tatuoimiseen rakastunut kuvittaja ja graafinen suunnittelija ja on viime vuodet toiminut tatuoijana Ranskassa ja Sveitsissä. Nyt Suomeen palaava artisti liittyy Krunikan Leiman porukkaan ja häneltä saat todella hienoja fineline-tatuointeja.

Katso lisää kuvia Anna Marian tatuoinneista ja laita seurantaan! 

+ There are no comments

Add yours