walkin

Walk In

päivät

TATUOINNIT ILMAN AJANVARAUSTA

 

TATUOINTEJA ILMAN AJANVARAUSTA

Krunikan Leimassa voit tulla ottamaan tatuoinnin ilman ajanvarausta lähes viikon jokaisena päivänä. Saavut vain paikalle, teemme tatuointeja sisääntulojärjestyksessä. Mikäli Walk Inissa on jonoa, saat aika-arvion milloin voit saapua omalle walk in -ajallesi. Saavuttuasi kirjaamme ylös yhteystietosi, jotta voimme olla yhteydessä mikäli päivän aikataulu elää suuntaan tai toiseen.

Walk In -päivissä tehdään pienempiä kuvia, jotka syntyvät noin tunnissa. Tekstit, logot, pikkukuvat ja valmiista kuvista tehdyt tatuoinnit onnistuvat näissä päivissä erinomaisesti. Tuothan mukanasi referenssikuvan toivomastasi aiheesta tai kuvasta.

HUOM! Bryan ja Kalle tekevät pikkukuvia myös muina päivinä ajanvarauksella!!!

Tatuoinnit Krunikan Ihmeellisestä Leimakoneesta (lue alta lisää) ovat myös saatavilla jokaisena walk in päivänä. Leimakoneesta on saatavilla huippumuusikoiden piirtämiä kuvia, tekijöinä mm. Tomi Joutsen (Amorphis), Chisu, Lauri Ylönen (The Rasmus), Mr. Lordi (Lordi) ja Jarkko Martikainen.


Walk In AIKATAULU
Maanantai 10-15 (Kalle)
Tiistai 10-15 (Kalle)
Keskiviikko 10-15 (Kalle) ja 15-20 (Bryan)
Torstai 10-15 (Kalle)
Lauantai 11-18 (Bryan)
Huom! Poikkeuksista ilmoitamme Krunikan Leiman Instagrammin stooreissa.

Pääsääntöisesti walk iniin tullaan ilman ajanvarausta, mutta keskiviikkoiltoihin otamme myös ajanvarauksia, eli keskiviikkoilta voi olla täyteen buukattu saapuessasi paikalle. Ennakkoon varattuja aikoja rajallinen määrä. Mikäli haluat varata ajan täytäthän oheisen lomakkeen.

  HUOM! Ryhmävaraukset yms. sähköpostilla ajanvaraus ( a ) krunikanleima.fi


  Kuinka paljon Walk In tatuointi maksaa?
  80 eurosta ylöspäin. Esimerkkinä pieni teksti tai symboli (noin 30 minuuttia) 80 euroa ja noin kämmenenkokoinen kuva 120-200 euroa. Hinta-arvion saat tiskillä.

  Pääsenkö heti tatuoitavaksi?
  Tatuoitavaksi pääsee siinä järjestyksessä kun saapuu paikalle ja jos et ole ensimmäisenä niin annamme aika-arvion milloin pääset tatuoitavaksi. Kannattaa myös varautua jonoihin erityisesti viikonloppuisin ja lämpiminä kesäpäivinä. Arkiaamupäivät ovat yleensä hiljaisempia.

  Saako jokainen paikalle ilmestyvä tatuoinnin?
  Aikoja on rajallisesti, joten kaikkia halukkaita ei välttämättä pystytä päivän aikana tatuoimaan, mutta kerromme sen saapuessasi paikalle. Walk Ineja on kuitenkin lähes viikon jokaisena päivänä ja lisäksi Bryan ja Kalle tekevät pienempiä tatuointeja myös ajanvarauksella.

  Voinko tulla oman kuvan kanssa paikalle?
  Kyllä voit! Teemme tatuointeja asiakkaiden toiveiden mukaan, emme kuitenkaan tee suoraa kopiota toisesta tatuoinnista.

  Onko paikkoja joita ette tatuoi?
  Walk ineissa emme tatuoi huuliin tai genitaaleihin. Emme myöskään tatuoi ensikertalaiselle ensimmäistä tatuointia kasvoihin tai kämmenselkiin.

  Onko teillä myynnissä hoitorasvoja?
  Kyllä. Meillä on Hustle Butter -tatuointihoitorasvaa myynnissä. Pieni rasva 2,90 euroa ja purkki 9,90 euroa.

  Voinko ostaa walk in -tatuoinnin lahjaksi?
  Suosittelemme ostamaan Krunikan Leiman lahjakortin, jolle voit ladata halutun summan. Minimisumma on 50 euroa.

  Onko studiolla nähtävillä valmiita malleja mistä voin valita tatuointini?
  Kyllä. Bryanilla on flash-kirja ja Kallelta löytyy legendaariset kaupunginosaflashit.

  Miten voin maksaa tatuointini walk inissa?
  Meillä käy maksuvälineenä pankki- ja luottokortit, lahjakortit, sekä mobiilimaksut. Emme tee tatuointeja käteistä tai laskua vastaan.

  Voinko valita keneltä otan tatuointini?
  Kyllä. Kalle tatuoi aamupäivisin ja Bryan keskiviikkoisin klo 15 alkaen sekä lauantaina.

  Teettekö tatuointeja alle 18 vuotiaille?
  Emme tee, emme edes vanhempien suostumuksella. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan, jotta tatuoija voi tarvittaessa varmistaa ikäsi.

  Teettekö walk in -tatuointeja päihtyneille?
  Emme tee. Tulethan paikalle selvinpäin.


  KRUNIKAN IHMEELLINEN LEIMAKONE

  Krunikan Ihmeellinen Leimakone on huvipuistoista tuttu purkkapallokone, josta voit pyöräyttää itsellesi yllätyksen. Meillä koneen sisältä löytyvistä palloista paljastuu huippumuusikoiden suunnittelmia piirroksia, jonka voit saada ihollesi tatuoituna. Tatuoinnin lisäksi saat keräilykortin kuvan suunnitelleesta muusikosta. Osa korteista on harvinaisempia ja niissä voi olla esimerkiksi muusikon nimmari.
  Pyöräytys maksaa 150 euroa, josta 50 euroa lahjoitetaan Pohjois-Helsingin bändikoululle. Jos haluat vaihtaa pyörättämäsi piirroksen, niin lisäpyöräytys maksaa 20 euroa / lisäpyöräytys.

  Leimakone lanseerattiin Helsingin tatuointimessuilla 1.4.2022 ja samalla keräilykorteista tuli ensimmäinen Helsinki Ink Edition -kokoelma, jossa artisteina olivat Lauri Ylönen (The Rasmus), Mr.Lordi (Lordi), Samae Koskinen, Janne Joutsenniemi (Stone, Suburban Tribe), Matti Mikkola (Tehosekoitin), Tomi Joutsen (Amorphis), Chisu, Sami Yaffa (Hanoi Rocks, New York Dolls), Jarkko Martikainen (YUP), Kaarle Viikate (Viikate), Loiriplukari (Xysma) ja Keijo Niinimaa (Rotten Sound).

  Lue lisää Krunikan Ihmeellisestä Leimakoneesta TÄÄLTÄ.

  Setit 2022
  Helsinki Ink Edition (Alpha Set) – 12 muusikkoa (Julkaistu 1.4.2022 Helsingin tatuointimessuilla)
  Incredible Tour Set ’22 (Beta Set) – (Julkaistaan syyskuussa 2022)
  Incredible Flash Set (First Edition) – (Julkaistaan alkuvuodesta 2023)