Artikkelit

Infoa ja uutisia

Ajanvaraus tatuoijille

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tatuoinnin Krunikan Leimassa, täytäthän etusivulta löytyvän lomakkeen. Lomakkeen huolellinen täyttäminen auttaa meitä järjestämään konsultointiajan sinulle, mutta se auttaa myös tatuoinnin suunnittelussa.

KONSULTAATIO

Konsultaatio on sinun ja tatuoijasi välinen suunnittelutapaaminen, jossa sinun on mahdollista kertoa tatuointi-ideastasi. Konsultaatio kestää noin 20-30 minuuttia ja se on myös mahdollista pitää etänä Google Meet -sovelluksen avulla. Joskus konsultaatio paikan päällä on kuitenkin pakollinen, jos sinulla on esimerkiksi tatuoitavalla ihoalueella runsaasti arpikudosta tai mikäli kyseessä on peittotatuointi. Konsultointi on maksuton, eikä sido sinua ottamaan tatuointia.

VARAUSMAKSU

Varaus vahvistetaan varausmaksulla. Veloitamme 100 euron varausmaksun konsultaation jälkeen. Varausmaksu on osa tatuoinnin kokonaishintaa ja se huomioidaan tatuoinnin loppusummasta.
Varausmaksua ei palauteta. Mikäli estyt tulemasta ajallesi, ilmoitathan siitä ensitilassa. Voit siirtää aikaasi sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi 2 kertaa samalla varausmaksulla.
Studiokonsultaation jälkeen varausmaksu maksetaan heti paikan päällä ja etäkonsultaation jälkeen lähetetty varausmaksulinkki tulee olla maksettuna 48 tunnin kuluessa.

HINNAT

Krunikan Leimassa tuntihinta on 120-150 euroa per tatuointiin käytettävä tunti riippuen tatuoijasta. Osa tatuoijista antaa hintoihin alennuksia riippuen projektista, eli onko kyseessä isompi, monta tatuointikertaa vaativa projekti tai mahdollisesti “wanna do”, eli tatuoijan valmiista malleista kuva, jonka hän haluaisi tehdä alennettuun hintaan. Harjoittelijoilla hinnoista sovitaan erikseen kuvakohtaisesti. Emme veloita erikseen kuvien suunnittelusta. Jokaiseen tatuointiin kuuluu myös veloitukseton korjauskerta, mikäli tatuoija ei ohjeista toisin.

EHDOT

Ottaaksesi tatuoinnin Krunikan Leimassa sinun tulee olla täysi-ikäinen, fyysisesti ja henkisesti kykenevä ottamaan tatuointi ja ymmärrät, että kyseessä on pysyvä muutos ihossasi, jota ei voi mahdollisesti poistaa tai peittää. Sinulla ei ole sairauksia tai lääkityksiä jotka saattaisivat saattaa sinut, tatuoijasi tai muut studiolla olevat ihmiset vaaraan (esim. HIV, Covid-19, hepatiittit, sydänsairaudet.).
Jos sinulla on lääkityksiä tai sairauksia, jotka saattaisivat vaikuttaa tatuoinnin tekemiseen tai ottamiseen, lupaat kertoa niistä tatuoijallesi (esim. epilepsia, diabetes). Lupaat myös noudattaa tatuoijaisi antamia hoito-ohjeita ja ymmärrän, että tatuoinnin hoitamatta jättäminen voi aiheuttaa tulehduksen tai pahimmassa tapauksessa verenmyrkytyksen ja kuoleman. Ymmärrät myös, että tatuoinnit voivat aiheuttaa allergisen reaktion ja tatuointisi voi haalistua tai sumentua ajan myötä. Ymmärrät myös, että ihotyyppi ja tatuoinnin sijainti voivat joskus vaikuttaa lopputulokseen epäsuotuisasti aiheuttaen musteen leviämisen eli ns. blow outin.